Frederik Veltman benoemd tot erelid

Op onze algemene ledenvergadering van afgelopen donderdagavond werd Frederik Veltman uit Sondel ERELID van onze vereniging!

Na ruimt 20 jaar in het bestuur van CH Rijs gaf Frederik vorig jaar aan wel te willen stoppen als bestuurslid. Het lag in de bedoeling Frederik te verrassen op het concours in 2023, maar dit viel letterlijk en figuurlijk in het water. Afgelopen donderdag konden we hem dan eindelijk op een gepaste wijze verrassen!

Frederik diende onze vereniging vele jaren als voorzitter en was samen met zijn gezin een grote drager als het gaat om diverse werkzaamheden voor het concours!

Frederik en zijn vrouw Pauline kregen een weekendje Terschelling aangeboden van de vereniging!

Gert van Dijkhuizen uit Follega neemt nu de voorzittershamer van Veltman over. Afgelopen jaar hebben ze al gezamenlijk opgetrokken.

Tijdens de ledenvergadering stonden we tevens nog even stil bij het concours van 2023 wat vanaf een uurtje of twee volledig in het water viel. Onze blik gaat vooruit naar 2024 en hopen dan weer een mooi concours neer te kunnen zetten. De jeugdleden van het Jeugd Stimuleringsplan krijgen dit jaar alsnog de kans zich voor het grote publiek te laten zien en ook de show van Ald Frysk Hippysk Erfguod zal opnieuw naar CH Rijs komen. Verder gaan we op dezelfde voet verder en gaan we weer springen een aangespannen sport in het programma opnemen. Ook kunnen de pony’s weer hun parcours springen in de tweede ring!

We hebben er weer helemaal zin in!

Geplaatst in Nieuws.